Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 27/04/2023

Dialogu „Eljub“ në Bruksel

LajmComments Off on Dialogu „Eljub“ në Bruksel

Në kuadër të Erasmus+ dhe projektit „Eljub“, Viktor Bazhdari dhe Andri Hepaj morën pjesë në dialogun e zhvilluar në Bruksel në datat 13-15 prill....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”