Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: May 2021

Suksese të mëdha në olimpiadat rajonale

LajmComments Off on Suksese të mëdha në olimpiadat rajonale

Nxënëset dhe nxënësit tanë kanë arritur përsëri rezultate të mrekullueshme: Toni Guli, çmimi i 1-rë, Informatikë Megi Rrotani, çmimi i 2-të, Informatikë Arlind Frakulla,...   Read More

Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit

LajmComments Off on Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit

Dr. Christian Steiner dhe Zoti Gjergj Leqejza vizituan më 20 maj 2021 Shkollën Austriake. Ambasadori mbajti një referat jashtëzakonisht interesant mbi temën „Austria dhe...   Read More

Vizitë e Ministres së Punëve Europiane të Austrisë në Shqipëri. E ftuar në Tiranë, Zonja Mag. Karoline Edtstadler.

LajmComments Off on Vizitë e Ministres së Punëve Europiane të Austrisë në Shqipëri. E ftuar në Tiranë, Zonja Mag. Karoline Edtstadler.

Më 6 Maj 2021, edhe drejtori i Shkollës Austriake në Shkodër, Zoti Thomas Douschan ishte i ftuar për një mëngjes në Tiranë me Ministren...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”