Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 24/05/2021

Suksese të mëdha në olimpiadat rajonale

LajmComments Off on Suksese të mëdha në olimpiadat rajonale

Nxënëset dhe nxënësit tanë kanë arritur përsëri rezultate të mrekullueshme: Toni Guli, çmimi i 1-rë, Informatikë Megi Rrotani, çmimi i 2-të, Informatikë Arlind Frakulla,...   Read More

Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit

LajmComments Off on Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit

Dr. Christian Steiner dhe Zoti Gjergj Leqejza vizituan më 20 maj 2021 Shkollën Austriake. Ambasadori mbajti një referat jashtëzakonisht interesant mbi temën „Austria dhe...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”