Austria Schulnetzwerk

Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit

LajmComments Off on Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit

Dr. Christian Steiner dhe Zoti Gjergj Leqejza vizituan më 20 maj 2021 Shkollën Austriake.

Ambasadori mbajti një referat jashtëzakonisht interesant mbi temën „Austria dhe BE“.

Nxënëset dhe nxënësit e klasës 4B ishin pjesë e referatit si me prezencë fizike, ashtu edhe përmes asaj online, duke bërë pyetje të mirëmenduara dhe kritike.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”