Austria Schulnetzwerk

Suksese të mëdha në olimpiadat rajonale

LajmComments Off on Suksese të mëdha në olimpiadat rajonale

Nxënëset dhe nxënësit tanë kanë arritur përsëri rezultate të mrekullueshme:

  • Toni Guli, çmimi i 1-rë, Informatikë
  • Megi Rrotani, çmimi i 2-të, Informatikë
  • Arlind Frakulla, çmimi i 2-të, Informatikë
  • Braian Plaku, çmimi i 2-të, Informatikë
  • Edri Kopliku, çmimi i 2-të, Informatikë
  • Sarah Kopshtari, çmimi i 2-të, Letërsi
  • Megi Rrotani, çmimi i 3-të, Letërsi
  • Matea Cepi, çmimi i 3-të, Letërsi

Jemi krenarë për ju dhe ju përgëzojmë përzemërsisht!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”