Austria Schulnetzwerk

Vizitë e Ministres së Punëve Europiane të Austrisë në Shqipëri. E ftuar në Tiranë, Zonja Mag. Karoline Edtstadler.

LajmComments Off on Vizitë e Ministres së Punëve Europiane të Austrisë në Shqipëri. E ftuar në Tiranë, Zonja Mag. Karoline Edtstadler.

Më 6 Maj 2021, edhe drejtori i Shkollës Austriake në Shkodër, Zoti Thomas Douschan ishte i ftuar për një mëngjes në Tiranë me Ministren e Austrisë për Europën, Mag. Karoline Edtstadler.

Gjatë këtij mëngjesi u bisedua ndër të tjera për entuziazmin e të rinjve shqiptarë për çështjen europiane dhe për shpresën e tyre, që Shqipëria së shpejti të jetë anëtare e Bashkimit Europian.

(Copyright Fotos: BKA/Andy Wenzel)

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”