Austria Schulnetzwerk

Yearly Archives: 2021

Urime muzikore për Krishtlindje

LajmComments Off on Urime muzikore për Krishtlindje

Grupi i projektit muzikor ju dërgon urime muzikore për Krishtlindje!

Prezantim libri

LajmComments Off on Prezantim libri

Në datën 25.11.2021, në Shkollën Austriake në Shkodër, u organizua, nën drejtimin e mësueses së Gjuhës shqipe dhe Letërsisë, Znj.Brunilda Kapcari, promovimi i librit:...   Read More

Bashkëpunim me INTERSIG Vienna Insurance Group

LajmComments Off on Bashkëpunim me INTERSIG Vienna Insurance Group

Jemi të gëzuar që INTERSIG Vienna Insurance Group është partneri ynë i ri i bashkëpunimit. Më 23.11.2021, anëtari i bordit drejtues të Intersig, Zoti...   Read More

Bursë e mrekullueshme për ish-nxënësen tonë

LajmComments Off on Bursë e mrekullueshme për ish-nxënësen tonë

Këtë vit, Universiteti Teknik në Graz inicioi programin e bursave „TU Graz 100“ si mbështetje për talentet. Numri 100 tregon numrin e bursave që...   Read More

Vizitë e konsulles austriake

LajmComments Off on Vizitë e konsulles austriake

Konsullja e Ambasadës Austriake, Zonja Renate Seib vizitoi më 26.11.2021 Shkollën Austriake bashkë me bashkëpunonjësen e saj, Zonjën Migena Xoxa dhe pedagogen e ÖAD,...   Read More

Urime për Festat e Shqipërisë!

LajmComments Off on Urime për Festat e Shqipërisë!

Patjetër që në Shkollën Austriake u mendua për Ditën Kombëtare e Shqipërisë dhe u festua, siç dhe i takon. Anëtarët e stafit të shkollës...   Read More

Ekspozite fotografike e 5b

LajmComments Off on Ekspozite fotografike e 5b

Ditën e premte, më 19.11.2021, vitet e 5-ta të degës Teknikë Mediatike prezantuan projektet e tyre në katin e 3-të të shkollës. Përveç printimeve...   Read More

Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

Me rastin e vizitës së tij dyditore në Shqipëri, Ministri i Jashtëm i Ausstrisë, Dr. Michael Linhart nderoi me vizitën e tij edhe Shkollën...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”