Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: October 2023

Bursa bujare nga Soroptimist International Austria Club Villach

LajmComments Off on Bursa bujare nga Soroptimist International Austria Club Villach

Soroptimist International është një nga rrjetet më të mëdha ndërkombëtare nga dhe për gratë e punësuara dhe përfshihet në mbarë botën në fushën e...   Read More

Pjesëmarrje në YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2023 dhe projekti ERASMUS+

LajmComments Off on Pjesëmarrje në YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2023 dhe projekti ERASMUS+

Youth Start European Entrepreneurship Award (www.youthstart.network) u zhvillua nga 23 deri 26 Shtator 2023 në Kitzbühel/Austri. Nxënësja Najda Musta (4B) me idenë e saj...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”