Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: March 2020

Mësim në lëndën e gjermanishtes tek klasa e 6-të

LajmComments Off on Mësim në lëndën e gjermanishtes tek klasa e 6-të

Më të vegjlit ndër ne marrin pjesë në mënyrë aktive në orën e gjermanishtes, zhvilluar në platformën Microsoft Teams. Videoja tregon pjesë nga ora...   Read More

Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

LajmComments Off on Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

Situata e tanishme kërkon nga secili prej nesh shumë durim dhe forcë. Prandaj është kaq e rëndësishme të nxjerrim në pah fuqinë e madhe...   Read More

Një sekuencë ore mësimi online në lëndën SEW (Zhvillim Software) me vitet e 4-ta

LajmComments Off on Një sekuencë ore mësimi online në lëndën SEW (Zhvillim Software) me vitet e 4-ta

Mësimi online na vendos ne të gjithëve para sfidash të mëdha. Por tani nuk është e rëndësishme që situata është e tillë, por më...   Read More

Mësim online!

LajmComments Off on Mësim online!

Në kuadër të zhvillimit të mësimit nga shtëpia, Shkolla Austriake është shumë aktive, duke përfshirë gjithë nxënësit, nga klasa e 6-të deri në vitin...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”