Austria Schulnetzwerk

Mësim në lëndën e gjermanishtes tek klasa e 6-të

LajmComments Off on Mësim në lëndën e gjermanishtes tek klasa e 6-të

Më të vegjlit ndër ne marrin pjesë në mënyrë aktive në orën e gjermanishtes, zhvilluar në platformën Microsoft Teams. Videoja tregon pjesë nga ora e mësimit të datës 17.03.
Dhe mësimi ynë vazhdon! Ai vazhdon bashkë me sfidat dhe mundësitë përdorimit të teknologjisë dhe metodave të reja, por pa lëvizur nga orari faktik mësimor.

Plani i realizuar 100% 😁

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”