Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 23/03/2020

Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

LajmComments Off on Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

Situata e tanishme kërkon nga secili prej nesh shumë durim dhe forcë. Prandaj është kaq e rëndësishme të nxjerrim në pah fuqinë e madhe...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”