Austria Schulnetzwerk

Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

LajmComments Off on Konkursi për videon më të mirë “My Motherland” (Atdheu im)

Situata e tanishme kërkon nga secili prej nesh shumë durim dhe forcë. Prandaj është kaq e rëndësishme të nxjerrim në pah fuqinë e madhe të kombit dhe popullit shqiptar, gjëra të cilat na japin guxim dhe bëhen shembull për ne. Një kontribut në këtë fushë japin dhe videot e nxënësve tanë, krijuar në kuadër të festave të nëntorit.

Kështu, nxënësit e Shkollës Austriake „Peter Mahringer“ kanë krijuar projekte (video) mbi temën „Motherland“ (atdheu).
Projekti u ideua dhe drejtua nga Irma Dashi (Memçaj).
Ndryshe nga vitet e kaluara, ku pjesë e festave kanë qenë shfaqjet artistike si këngë dhe valle, këtë vit u zhvillua një konkurs mediatik, i cili fatkeqësisht u anullua për arsye të tërmetit të datës 26 nëntor.

Në një konkurs të brendshëm shkollor u dhanë çmime në dy kategori:

  • Teknika më e mirë
  • Ideja më e mirë

Fituese në kategorinë „Teknika më e mirë“ është videoja nga Alesia Kola, Alesio Pjetrani, Medina Quku, Sonila Rrustemi, Klejdis Sylja, Era Troshani:

 

Fituese në kategorinë „ideja më e mirë“ është videoja nga Stivi Alushi, Gerson Dibra, Daen Nehani, Braian Plaku, Engo Vucaj.

 

Përgëzojmë përzemërsisht fituesit!

 


Këtu mund të shihni videot e tjera:

  • Arlind Frakulla, Pamela Marku, Alba Pjeshka, Rei Qosja, Besard Zabjaku, Danjel Bajraktari

  • ???????????????????????

  • Ana Cobaj, Dea Gerkaj, Redis Hallunaj, Albri Hoti, Netil Kiri, Shpetim Shrelaj, Tom Vuksani

  • Juled Curaj, Izabela Dodani, Drian Hoxha, Sindi Kastrati, Eni Mandija, Halisa Milla, Livia Zylia

  • Jeta Alija, Ana Bushgjokaj, Irlind Doraci, Marjana Preku, Alfredo Tinaj , Kevin Xhunga

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”