Austria Schulnetzwerk

Një sekuencë ore mësimi online në lëndën SEW (Zhvillim Software) me vitet e 4-ta

LajmComments Off on Një sekuencë ore mësimi online në lëndën SEW (Zhvillim Software) me vitet e 4-ta

Mësimi online na vendos ne të gjithëve para sfidash të mëdha. Por tani nuk është e rëndësishme që situata është e tillë, por më e rëndësishme është se si sillemi ne karshi kësaj situate. Nxënëset/sit dhe mësueset/sit e Shkollës Austriake janë më shumë sesa të motivuar për të zhvilluar çdo ditë mësimin online, për ta përmirësuar atë çdo ditë dhe e kanë përqafuar këtë sfidë. Videoja mëposhtë tregon një shembull të një sekuence të shkurtër videoje nga ora e mësimit të lëndës Zhvillim Software.

Të gjithë ne shumë krenarë për nxënëset/sit tona/tanë dhe falenderojmë prindërit për mbështetjen!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”