Austria Schulnetzwerk

Bashkëpunim në të ardhmen

LajmComments Off on Bashkëpunim në të ardhmen

Ditën e mërkurë, më 13.10.2021, drejtori i shkollës HTL në Shkollës, Zoti Mag Thomas Douschan dhe Zoti Frenk Kasmi MSc. vizituan firmën Frequentis. Ajo është një ndërmarrje vjeneze e teknologjisë së lartë, e cila zhvillon dhe optimizon sisteme komunikimi, informacioni dhe sigurie.
Ata u pritën nga drejtuesit e firmës dhe takuan gjithashtu Henri Beqin dhe Donald Gjeloshin, ish-nxënës të shkollës HTL Shkodër, që tani punojnë tek Frequentis.
Vizita u përmbyll me një ndalesë në studion e aviacionit.

Asgjë nuk pengon tashmë rrugën drejt një bashkëpunimi të mirë në të ardhmen.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”