Austria Schulnetzwerk

Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

LajmComments Off on Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

Me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë, Ambasadori Austriak Dr. Christian Steiner dhe Konsulli i Nderit Gjergj Leqejza vizituan Shkollën Austriake.

Në fjalimin e tij, Zoti Ambasador vlerësoi cilësinë e shkëlqyer të shkollës. Zoti Leqejza përmendi marrëdhënien e mirë mes Austrisë dhe Shqipërisë.

Fjalime të tjera dhe muzikë festive shoqëruan gëzimin e përbashkët.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”