Austria Schulnetzwerk

Shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement Albania

LajmComments Off on Shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement Albania

Duke filluar prej këtij viti, shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement, një organizatë për mbështetjen e të rinjve në fushën e Entrepreneurship.

Nga vitet e 3-ta janë regjistruar vullnetarisht 2 grupe me nga 5 nxënëse/nxënës. Të dy grupet kanë zhvilluar ide interesante dhe kanë marrë pjesë në një mbledhje online.

Nxënësit kanë mbështetje nga mësues Bekim Alibali dhe një trajnuese e jashtme, e caktuar nga Junior Achievement.

Përkrah disa mbledhjeve të njëpasnjëshme online, ditën e enjte, datë 31.03.2022 u zhvillua një trajnim i përmasave të mëdha në Tiranë. Nxënëset dhe nxënësit u trajnuan në lidhje me krijimin e planeve të biznesit dhe patën mundësinë të njihen me grupet e tjera dhe të shkëmbejnë ide. Mësuesit patën në plan dite temën e menaxhimit të projekteve.

Nxënëset dhe nxënësit falenderuan për mundësinë e pjesëmarrjes dhe janë të motivuar t’i realizojnë më së miri planet e tyre të biznesit.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”