Austria Schulnetzwerk

Shumë projekte të bukura mediatike në klasën e 9-të

LajmComments Off on Shumë projekte të bukura mediatike në klasën e 9-të

Edhe këtë vit nxënësit kanë zhvilluar faqe kreative dhe të bukura si projekt final për klasën e 9-të!
Ju mund të shihni projektet më të mira këtu:

http://perdix.htl-projekt.com/med9/bestof/

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”