Austria Schulnetzwerk

Konkursi i matematikës

LajmComments Off on Konkursi i matematikës

Fundviti rezultoi shumë i suksesshëm për klasat e 7-ta të shkollës sonë. Ne finalizuam matematikën me një konkurs mes grupeve brenda klasave. Nxënësit vetë punuan për gjetjen e pyetjeve, sipas kapitujve. Ata përdorën gjithë njohuritë e tyre dhe e shoqeruan me njohuritë në fushën e teknologjisë, duke krijuar në PoëerPoint një paraqitje sa më të qartë.
Gara ishte shumë e fortë dhe gjithpërfshirëse. Finalja u zhvillua mes grupeve fituese të tri klasave, ndërsa fituese rezultoi klasa 7C.
Konkursi u shoqërua edhe me olimpiadën e nxënësve të talentuar në matematikë, ku fituese ishte nxënësja Vesa Alija.
U urojme suksese këtyre nxënësve në matematikë, lëndë që atyre u sjell edhe kënaqësinë e zbulimit te ri!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”