Austria Schulnetzwerk

Shpërndarja e certifikatave CISCO

LajmComments Off on Shpërndarja e certifikatave CISCO

Teknika e Rrjetit dhe CISCO janë të lidhur në mënyrë të pandashme me njëra – tjetrën.
Kështu, nxënësit tanë përfunduan lëndën me zgjedhje dhe pas një provimi, morën certifikatën Një falenderim për Ëelat Abdal MSc. për realizimin.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”