Austria Schulnetzwerk

Sërish suksese në olimpiadën e informatikës

LajmComments Off on Sërish suksese në olimpiadën e informatikës

Zyra Arsimore Shkodër zhvilloi me datë 28.02.2023 ceremoninë e ndarjes së diplomave për fituesit e olimpiadave të fazës së dytë.
Fitues për shkollën tonë janë: Armend Tahiraga (klasa 11), Ergi Mandija (klasa 11), Rei Kanani (klasa 11), Noel Lelçaj (klasa 12), Redis Madani (klasa 12).
Këta nxënës do të vazhdojnë garën për fazën e tretë në Tiranë.
I gjithë stafi mësimor përgëzon nxënësit dhe ju uron shumë suksese në vazhdim!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”