Austria Schulnetzwerk

Nxënësit tanë – Fitues të „Kangaroo“, Shqipëri

LajmComments Off on Nxënësit tanë – Fitues të „Kangaroo“, Shqipëri


Konkursi “Kangaroo” ka për bazë një testim i cili kryhet në të njëjtën datë në të paktën 90 vende të botës. Testi “Kangur” është ndërkombëtar dhe konkursi organizohet me të njëjtat rregulla në të gjitha vendet pjesëmarrëse në të. Në Shqipëri, ai zhvillohet nga Shoqata Shqiptare e Matematikës.
Nga shkolla jonë, në këtë konkurs morën pjesë Matis dhe Sebastian Dionizi, përkatësisht nga klasat 7A dhe 8E. Secili nga djemtë u shpallën fitues për nivelet përkatëse.
Përgëzojmë dy vëllezërit Dionizi, u urojmë atyre suksese të mëtejshme dhe faleminderit për përfaqësimin e denjë të Shkollës Austriake në këtë konkurs.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”