Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 13/06/2019

Java në Vjenë 2019

LajmComments Off on Java në Vjenë 2019

Më 26 Maj, ne, klasat 3AB, u nisëm për në Vjenë dhe përgjatë një jave, përjetuam shumë gjëra. Programi ishte i planifikuar mirë dhe...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”