Austria Schulnetzwerk

Java e pare „YEW – Youth Entrepreneurship Week“ në HTL Shkoder

LajmComments Off on Java e pare „YEW – Youth Entrepreneurship Week“ në HTL Shkoder

Nga 27.9. – 30.9.2022 u zhvillua në shkollën tonë java e para Youth Entrepreneurship Week (www.youthentrepeneurshipwoche.at). 24 nxënëse dhe nxënës të viteve të 3-ta, përgjatë 3,5 ditëve intensive, mundën të zhvillonin në Teams një model biznesi. Gjatë kësaj pune, ata u shoqëruan nga trajnues dhe ndihmës nga fusha e ekonomisë.
Pas mbylljes së suksesshme të javës së Entrepreneurship dhe të prezantimit para një jurie kompetente, të gjithë pjesëmarrësit morën nga një certifikatë. Zoti drejtor Mag. Thomas Douschan u dha tri skuadrave më të suksesshme çmimet e fitores.
Skuadra EEE (Entrepreneurship Education in Engineering) e HTL Shkoder falenderon në emër të pjesëmarrësve për mbëshjtetjen dhe uron suksese të mëtejshme në idetë e mrekullueshme.
Bekim Alibali & Gernot Scheffknecht

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”