Austria Schulnetzwerk

Vizitë në Shkollën Austriake e Ministrit Federal të Arsimit Prof. Dr. Martin Polaschek

LajmComments Off on Vizitë në Shkollën Austriake e Ministrit Federal të Arsimit Prof. Dr. Martin Polaschek

Më 4.11.2022, Zoti Ministër vizitoi shkollën tonë për ta dhënë urimet e tij për 15-vjetorin e krijimit të saj. Paralelisht me këtë vizitë, shkollën e vizitoi edhe një delegacion ekonomik me rreth 25 firma dhe organizata, tek të cilat nxënëset dhe nxënëset aplikuan për praktika verore.

Një pikë e veçantë ishte dhe nënshkrimi i një marrëveshje bashkëpunumi me Dhomën e Tregtisë së Austrisë Jugore, grupin IT dhe certifikimi i shkollës tonë si Qendër Kompetente në Entrepreneurship Education in Engeneering!

Si Ministri Federal, ashtu dhe përfaqësuesit e firmave dhe organizatave, mbetën shumë të kënaqur nga niveli i lartë i arsimimit të nxënëseve dhe nxënësve!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”