Austria Schulnetzwerk

Libri Vjetor i Shkollës 2018/19

LajmComments Off on Libri Vjetor i Shkollës 2018/19

Libri Vjetor 2018/19 i Shkollës Austriake “Peter Mahringer”, Shkodër, gjendet tashmë për tu shfletuar nga ju në formatin PDF. Ai prezanton një përmbledhje të përditshmërisë së shumëllojshme të shkollës tonë dhe shpalos ngjarjet më të rëndësishme të vitit të kaluar shkollor.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”