Austria Schulnetzwerk

Rrugët e Shkodrës n’Karnaval!

LajmComments Off on Rrugët e Shkodrës n’Karnaval!

Festa e Karnavaleve është një mundësi që të mblidhemi e të gëzojmë për rigjallërimin e jetës, natyrës e shpirtit përmes shakave, vallëzimeve dhe maskotave, me qëllim që të largohet e keqja.
Nxenësit e shkollës sonë iu bashkuan kësaj feste me mesazhe dhe interpretime domethënëse.
Mbrojtja dhe trashëgimia e kulturës ishte mesazhi kryesor që nxënësit përcollën, duke vënë në fokus dhe bashkëpunimin e suksesshëm mes Shqipërisë dhe Austrisë.
Me deshirën që ia kemi arritur qëllimit, urojmë festa të mbara!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”