Austria Schulnetzwerk

Vizitë në Shkollën Austriake e ambasadorit të OSBE, Vincenzo del Monaco

LajmComments Off on Vizitë në Shkollën Austriake e ambasadorit të OSBE, Vincenzo del Monaco

 

Ditën e premte, datë 28.Mai 2021, ambasadori i OSBE vizitoi shkollën tonë dhe theksoi, sa i rëndësishëm është transmetimi i arsimimit dhe kompetencave ndër të rinj, në kuadër të sigurimit së paqes dhe demokracisë.

Bashkë me drejtorin, Thomas Douschan, u bisedua edhe rëndësia e aftësive të shek. 21 nga OECD.

Ambasadori mbeti shumë i kënaqur dhe me përshtypje shumë të mira nga niveli i lartë i arsimimit të nxënëseve dhe nxënësve tanë!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”