Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 22/06/2021

Bazat HTML dhe CSS

LajmComments Off on Bazat HTML dhe CSS

Nxënësit e klasave të 9-ta mësojnë në Teknikë Mediatike bazat e HTML dhe CSS. Përmes tyre, ata mund të krijojnë faqet e para zyrtare...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”