Austria Schulnetzwerk

Bazat HTML dhe CSS

LajmComments Off on Bazat HTML dhe CSS

Nxënësit e klasave të 9-ta mësojnë në Teknikë Mediatike bazat e HTML dhe CSS.
Përmes tyre, ata mund të krijojnë faqet e para zyrtare në internet, për të bërë kështu të dukshme punët e tyre në World Wide Web.

Si projekte përfundimtare janë krijuar shumë punë të mrekullueshme, prej të cilave ju mund të shihni disa këtu:

http://gerpje18.htl-projekt.com/med9/projekt3/

http://aurmuc18.htl-projekt.com/med9/projekt3/

http://keokal18.htl-projekt.com/med9/projekt3/

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”