Austria Schulnetzwerk

Karnavale në Shkodër

LajmComments Off on Karnavale në Shkodër


Ditën e shtunë, datë 02.03.2019 u organizua në qytetin e Shkodrës festa e karnavaleve, organizim ky i cili u mundësua nga Shoqata kulturore teatrore “Zef Jubani„, Bashkia Shkodër dhe Drejtoria Arsimore.
Nxënësit e shkollave të qytetit ofruan një atmosferë festive me prezantimet e tyre. Shkolla Austriake u prezantua denjësisht me nxënës të klasave të ndryshme si: Matea Cepi 8a, Anamaria Shala 8a, Ester Karavelia 9b, Elgi Domni 9b, Sara Prençi 9b, Eledio Marku 8a, Amadeo Durgaj 8a, Kolin Naraçi 8a, Visar Tahiraga 9a, Lerian Reka 9a.
Grupi i vallëzimit prezantoi një valle popullore austriake me mesazhin ”Të njohim dhe të ruajmë vlerat tona kulturore!”
Falenderojmë drejtorinë dhe stafin e mësuesve për përkrahjen. Një falenderim i veçantë shkon për mësuese Maria Hönigsberger për gatishmërinë dhe përgatitjen profesionale të nxënësve, duke arritur kështu një performancë të shkëlqyer.

Sidita Bazhdari

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”