Austria Schulnetzwerk

Vendi i parë në konkursin e esesë në anglisht për vitin 2019 ndër shkollat e mesme të Shkodrës

LajmComments Off on Vendi i parë në konkursin e esesë në anglisht për vitin 2019 ndër shkollat e mesme të Shkodrës


… dhe fitues është Rei Hoxha, nxënës i 4a në Shkollën Austriake.
Ne jemi krenarë të prezantojmë fituesin e konkursit të esesë organizuar profesionalisht nga „Qendra Lincoln“, Shkodër si platformë, ku të rinjtë vërtetojnë aftësitë e tyre të çmuara intelektuale.
Përgëzime fituesit për arritjen e tij. Një falenderim i madh shkon edhe për të gjithë pjesëmarrësit e tjerë nga Shkolla Austriake, të cilët pranuan sfidën e kësaj gare.

Text and images: Barbara Lichtner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”