Austria Schulnetzwerk

37 Kompjuter për Shkollën Austriake

LajmComments Off on 37 Kompjuter për Shkollën Austriake


Një shenjë e bashkëpunimit të mirë mes Energji Ashta dhe Shkollës Austriake është kontributi prej 37 kompjuterash nga Austria, në shërbim të orëve të informatikës. Dërgesa u organizua nga menaxherët e Energji Ashta, Zoti Peter Stelzer (EVN – kompani prodhimi energjie për Austrinë e Poshtme) dhe Zoti Dietmar Reiner (Verbund AG –kompani prodhimi energjie me shpërndarje në gjithë Austrinë).

Ne dhe nxënësit tanë i falenderojmë përzemërsisht për dhuratën bujare, organizimin dhe bashkëpunimin gjithnjë e më të ngushtë.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”