Austria Schulnetzwerk

Lajm

Para-prezantim i punimeve të diplomës

LajmComments Off on Para-prezantim i punimeve të diplomës

Më 27.01.2021 u zhvillua në Shkollën Austriake HTL në Shqipëri prezantimi i gjendjes aktuale të punimeve të diplomës nga maturantët të këtij viti. Kështu...   Read More

Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

LajmComments Off on Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

Nxënëset tona dhe nxënësit tanë, në vitin e fundit të arsimimit, shkruajnë punimin e tyre të diplomës, e cila përzgjidhet në bazë të degës....   Read More

Seminar mbi formimin e grupeve të punës

LajmComments Off on Seminar mbi formimin e grupeve të punës

Ditën e shtunë, datë 23.01.2021, u zhvillua në HTL-Shkodër seminari i parë  mbi teambuilding (formimin e grupeve të punës) dhe mbi konfliktet, sigurisht duke...   Read More

Financim për nxënësit e HTL-Shkodër ne fushën e pajisjeve të IT

LajmComments Off on Financim për nxënësit e HTL-Shkodër ne fushën e pajisjeve të IT

Banka Raiffeisen në Stockerau, Austri mbështet HTL-Shkodër, Shqipëri me dhurimin e 10 stacioneve të punës për nxënësit, duke përfshirë pajisjet përkatëse. Dorëzimi i pajisjeve...   Read More

Mirësevjen, 2021!

LajmComments Off on Mirësevjen, 2021!

Shkolla Austriake ju uron gjithë të mirat për Vitin e Ri. Lumturia, suksesi dhe, para së gjithash, shëndeti qofshin shoqëruesit tuaj.

Bashkëpunim me shkollën HTL, Villach

LajmComments Off on Bashkëpunim me shkollën HTL, Villach

Tanimë për herë të dytë u zhvillua në shkollën tonë një trajnim nga Dipl.-Ing. Martin Santner, drejtues departamenti në shkollën HTL, në Villach. Kësaj...   Read More

Festat Shqiptare të Nëntorit

LajmComments Off on Festat Shqiptare të Nëntorit

Zakonisht, ne i festojmë Ditët Kombëtare ndryshe. Për shkak të situatës së veçantë, në Shkollën Austriake u festua përmes një ekspozite dhe përmes këndimit...   Read More

Sistem shumë i mirë!

LajmComments Off on Sistem shumë i mirë!

Dje Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë i ka drejtuar një rekomandim Ministrisë së Arsimit, që shkollat të kalojnë në një model të alternuar të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”