Austria Schulnetzwerk

Konkursi

LajmComments Off on Konkursi

Shkolla Austriake në gjysmë-finale të konkursit të Gjuhës Shqipe “Gjuha jonë sa e mirë“

Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar në Shkodër organizoi konkursin ndër shkolla me temën „Gjuha jonë sa e mirë“.
Shkolla Austriake u përfaqësua këtu përmes nxënësve Dea Troshani, Edona Peraj, Izabela Ujkaj, Jora Ademi dhe Antonelo Zefi. Projekti i tyre ishte krijimi i një website (faqe zyrtare), e cila shërben për mësimin e gjuhës shqipe nga fëmijët shqiptarë jashtë shtetit. Kështu ata u kualifikuan për gjysmë-finale.
Ju përgëzojmë përzemërsisht! Suksese të mëtejshme!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”