Austria Schulnetzwerk

Lajm

Shëtitje në Tarabosh

LajmComments Off on Shëtitje në Tarabosh

Në këtë mot të mrekullueshëm vjeshte, ne u ngjitëm në Tarabosh. Me 3 Nëntor 2018, Denildo Lazri dhe Tom Vuksani nga e 2b, Drian...   Read More

Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat dhe dorëzimi i 10 kompjuterëve

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat dhe dorëzimi i 10 kompjuterëve

Në kuadër të projektit “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut” për herë të parë hapëm kursin e gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare “Gjon Ndoci” Bushat....   Read More

Dhënie ndihme ekonomike për Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër

LajmComments Off on Dhënie ndihme ekonomike për Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër

Me rastin e Ditës së Brezit të Vjetër, që është ditë ndërkombëtare e mbledhjes së kontributeve, një delegacion i Shkollës Austriake i kaloi këtij...   Read More

Vizitë e Zoti Presidentit Neugebauer dhe Zotit SC. Mag. Stelzmüller

LajmComments Off on Vizitë e Zoti Presidentit Neugebauer dhe Zotit SC. Mag. Stelzmüller

Me rastin e daljes në pension të mësuesit prej shumë vitesh të Shkollës Austriake, Zotit OStR. Prof.Mag. Manfred Tagini, ne patëm rastin të presim...   Read More

Dita e Ecjes Aktive – Teori dhe Praktikë

LajmComments Off on Dita e Ecjes Aktive – Teori dhe Praktikë

Ditën e premte, me 12 Tetor 2018, u organizua nga shkolla jonë Dita e Ecjes Aktive. Ndërsa nxënësit e grupit të punimit të diplomës,...   Read More

10 vjet “Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë” Koplik

LajmComments Off on 10 vjet “Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë” Koplik

Projekti „Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë“ shënon këtë vit shkollor 10 vjetorin e saj. Në prani të ish drejtoreshes së shkollës austriake Gerlinde Tagini,...   Read More

„Peter Mahringer“ merr pjesë në gjysmëmaratonë

LajmComments Off on „Peter Mahringer“ merr pjesë në gjysmëmaratonë

Ditën e Diel, më 7.10.2018, u zhvillua në Tiranë gjysmëmaratona, ku Shkolla Austriake u përfaqësua nga 8 nxënës dhe 4 mësues me vrapim vullnetar...   Read More

Hapja e kursit të gjermanishtes në shkollen 9-vjeçare, Bardhaj

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjermanishtes në shkollen 9-vjeçare, Bardhaj

Edhe për vitin shkollor 2018/2019 projekti “Gjermanishtja në Veriun e Shqipërise” trokiti ne shkollën 9-vjeçare Bardhaj. Në prani të drejtueses së projektit Mikela Lekaj,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”