Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 22/04/2021

Sponsorizim nga firma Wüstenrot

LajmComments Off on Sponsorizim nga firma Wüstenrot

“Shfaqja e Covid-19 ka përshpejtuar me hapa të mëdhenj zhvillimin digjital në shoqëri, ekonomi dhe nëpër shkolla. Këtu del në pah edhe më shumë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”