Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 29/04/2021

Shkolla Austriake – Investimi më i qëndrueshëm nw ballkan

LajmComments Off on Shkolla Austriake – Investimi më i qëndrueshëm nw ballkan

Në muajin prill, shkolla jonë u vizitua nga eksperti dhe korrespondenti për ballkanin i kanalit televiziv më të madh në Austri ORF, i mirënjohuri...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”