Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 23/04/2021

Dhuratë bujare nga HLW Rankweil (nga Vorarlberg)

LajmComments Off on Dhuratë bujare nga HLW Rankweil (nga Vorarlberg)

Shkolla jonë mori si dhuratë 86 tavolina klase, 60 karrige klase, 20 karrige për bibliotekë dhe 8 tavolina për bibliotekë nga Shkolla e Mesme...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”