Austria Schulnetzwerk

Lajm

Hapja e kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

Më 21 tetor 2016, filloi sërish kursi i gjuhës gjermane në Vau i Dejës në kuadër të projektit “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut“ ,...   Read More

Vizitë e rëndësishme në shkollë

LajmComments Off on Vizitë e rëndësishme në shkollë

Më 13.10.2016 shkencëtari i njohur dhe fituesi i Çmimit Nobel, Dan Schechtman vizitoi së bashku me profesor Dr. Veljko Milutinovic shkollën austriake “Peter Mahringer“....   Read More

Dita sportive

LajmComments Off on Dita sportive

Ndryshe nga vitet e tjera, këtë vit dita sportive u zhvillua në një formë krejtësisht tjetër. Ishte një ndërthurje e ecjes,lojërave popullore dhe njohjs...   Read More

Takimi i mësuesve të gjuhës gjermane 2016

LajmComments Off on Takimi i mësuesve të gjuhës gjermane 2016

Nga 30.09 deri më 01.10.2016 u zhvillua në Pogradec takimi i përvitshëm i shoqatës shqiptare të mësuesëve të gjuhës gjermane. Është hera e dytë...   Read More

Dita europiane e gjuhëve të huaja

LajmComments Off on Dita europiane e gjuhëve të huaja

Më 26 shtator 2016, në ditën europiane të gjuhëve të huaja, nxënësit Agli Golemi, Anis Shkembi, Klevis Salja dhe Mariel Hajdari (klasa 3b) ishin...   Read More

Donacion për shkolën e komunitetit rom –„Beato Zeferino“

LajmComments Off on Donacion për shkolën e komunitetit rom –„Beato Zeferino“

Më 26.09.2016 një delegacion i vogël mësuesish nga shkolla austriake „HTL Peter Mahringer“ vizitoi shkollën e romëve „Beato Zeferino“. Delegacioni i dha drejtoreshës Havajana...   Read More

Dorëzimi i donacionit për shtëpinë e të moshuarve Shkodër

LajmComments Off on Dorëzimi i donacionit për shtëpinë e të moshuarve Shkodër

Pas fillimit të vitit të ri shkollor, shkolla Austriake „HTL Peter Mahringer“ kishte sërish kënaqësinë për të bërë një donacion. Pas disa muajsh u...   Read More

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2015 – 2016

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2015 – 2016

Me 16 qershor u zhvillua festa e nëntë e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencen e shumë të ftuarve të nderit, përfaqësuesve...   Read More

Oraret e hapjes së sekratarisë në pushimet e verës

LajmComments Off on Oraret e hapjes së sekratarisë në pushimet e verës

Shkolla Austriake ju uron pushime të mbara! Ju mund të kontaktoni me ne gjatë pushimeve në oraret e mëposhtme: 20.6.-08.7.16 sekrataria është e hapur...   Read More

Skuadra nga Shqiperia në ECER 2016

LajmComments Off on Skuadra nga Shqiperia në ECER 2016

Në mesin e muajit prill grupi i parë i Botball përfaqësoi Shqipërinë në Vjene në ECER 2016, ,European Conference on Educational Robotics. Gjatë këtij...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”