Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 26/09/2022

Sponsorizim i mrekullueshem!

LajmComments Off on Sponsorizim i mrekullueshem!

Shkollës sonë i është bërë një sponsorizim i mrekullueshëm nga shkollat profesionale të Austrisë së Poshtme, Baden pranë Vjenës dhe Theresienfeld: 270 karrige 180...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”