Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 30/09/2022

Takimi përgatitor Eljub në Wiener Neustadt, Austri

LajmComments Off on Takimi përgatitor Eljub në Wiener Neustadt, Austri

Keona Kalaja, Andri Hepaj dhe Viktor Bazhdari morën pjesë më 21-23 shtator në Wiener Neustadt, Austri, në takimin përgatitor të Eljub E-Book. Të rinjtë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”