Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 19/09/2022

Fuqia e gruas shqiptare në sipërmarrje austriake

LajmComments Off on Fuqia e gruas shqiptare në sipërmarrje austriake

Sarah, Jona, Megi, Anamaria, Matea dhe Lea – të gjitha të moshës 17 vjeç – janë nismëtare në shkollën tonë, sepse janë të parat...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”