Austria Schulnetzwerk

Sponsorizim i mrekullueshem!

LajmComments Off on Sponsorizim i mrekullueshem!

Shkollës sonë i është bërë një sponsorizim i mrekullueshëm nga shkollat profesionale të Austrisë së Poshtme, Baden pranë Vjenës dhe Theresienfeld:
270 karrige
180 PC
150 monitorë

Falenderim i madh shkon për dy drejtoret Mag. E. Platschka dhe Mag. C. Gschëandtner!
Transporti i financua nga Prime Moving. Shumë falenderime për shefin e firmës, Zotin Manfred Meier!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”