Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 15/01/2024

TALIS në Shkollën Austriake „Peter Mahringer”

LajmComments Off on TALIS në Shkollën Austriake „Peter Mahringer”

Në kuadër të realizimit të studimit TALIS 2024 (Studim Ndërkombëtar për Mësimdhënien dhe të Nxënit), ditën e enjte, me datë, 11. 01. 2024 përfaqësuesja...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”