Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 17/10/2022

Praktikë në Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Praktikë në Shkollën Austriake!

Pesë mësues austriakë nga HTL Mödling, HTL Rankweil dhe HTL Hollabrunn vizituan për një periudhë 1-javore mësimin si në lëndët teknike, ashtu edhe në...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”