Austria Schulnetzwerk

Praktikë në Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Praktikë në Shkollën Austriake!

Pesë mësues austriakë nga HTL Mödling, HTL Rankweil dhe HTL Hollabrunn vizituan për një periudhë 1-javore mësimin si në lëndët teknike, ashtu edhe në ato të përgjithshme.
Të gjithë mbetën shumë të kënaqur nga cilësia e mësimit dhe motivimi i nxënëseve dhe nxënësve.
Përveç mësimit, grupi shijoi edhe një program të shumëllojshëm kulturor dhe turistik.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”