Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 07/10/2020

Takim vizitë me Ministren e Arsimit

LajmComments Off on Takim vizitë me Ministren e Arsimit

Sëbashku me ambasadorin austriak, Dr. Christian Steiner dhe të ngarkuarën për arsimin nga austria, zonjën Maddalena Comincini, BA, MA, MAIS, drejtori i Shkollës Austriake...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”