Austria Schulnetzwerk

Takim vizitë me Ministren e Arsimit

LajmComments Off on Takim vizitë me Ministren e Arsimit

Sëbashku me ambasadorin austriak, Dr. Christian Steiner dhe të ngarkuarën për arsimin nga austria, zonjën Maddalena Comincini, BA, MA, MAIS, drejtori i Shkollës Austriake në Shkdër, Mag. Thomas Douschan, zhvilloi një takim vizitë me Ministren e re të Arsimit në Shqipëri, Zonjën Prof. Dr. Evis Kushi.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”