Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 02/07/2019

Shkolla Austriake pjesë e projektit të Erasmus+ nga Bashkimi Evropian

LajmComments Off on Shkolla Austriake pjesë e projektit të Erasmus+ nga Bashkimi Evropian

Medina, Alesia, Era dhe Sonila nga klasa e 3A e Shkollës Asutriake, bashkë me të rinj e të reja nga më shumë se 10...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”