Austria Schulnetzwerk

Shkolla Austriake pjesë e projektit të Erasmus+ nga Bashkimi Evropian

LajmComments Off on Shkolla Austriake pjesë e projektit të Erasmus+ nga Bashkimi Evropian


Medina, Alesia, Era dhe Sonila nga klasa e 3A e Shkollës Asutriake, bashkë me të rinj e të reja nga më shumë se 10 vende evropiane, janë tani pjesë e projektit nga Erasmus+ (nga 29.06.2019 – 06.07.2019) në Krems, Austri. Qëillimi i projektit është shkrimi i një libri elektronik e-book, prodhimi i një filmi dhe koha e bukur me njëri-tjetrin. Pjesë e programit për njohjen e vendeve ishte gatimi i diçkaje tradicionale. Vajzat tona kanë patur sukses dhe kanë marrë lavdërime për byrekun e shijshëm të përgatitur me shumë kujdes.
Projekti financohet nga programi i Bashkimit Evropian „Erasmus+: Rinia në veprim“.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”